Αρχή
Τέλος
Ενήλικες
Παιδιά

Τοποθεσία

Το κατάλυμά μας βρίσκεται στον γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό Άγιοι Απόστολοι στην ανατολική Εύβοια.
Εκεί που το μπλε δένει με το πράσινο - La Perla Suites

Εκεί που το μπλε δένει με το πράσινο

Με θέα στο Αιγαίο, το γραφικό λιμάνι των Αγίων Αποστόλων, επίνειο του παραδοσιακου χωριού Πετριές, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε δημοφιλή προορισμό διακοπών. Η περιοχή έχει τη φήμη του καλού ψαρότοπου, με πολλά γραφικά ταβερνάκια όπου μπορείτε να γευτείτε φρεσκότατα ψαρικά. Στην ευρύτερη περιοχή μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα, όπως κρασί, χειροποίητα ζυμαρικά, τραχανά και αμυγδαλωτά.
Συνδυάζοντας αρμονικά το γαλάζιο του Αιγαίου με το αγροτικό τοπίο, τους αρχαίους οικισμούς και τα μεσαιωνικά κάστρα με τους φυσικούς θησαυρούς του υδροβιότοπου της λίμνης του Δυστού, η περιοχή προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές.
Παραλίες - La Perla Suites

Παραλίες

Στο κέντρο των Αγίων Αποστόλων και δίπλα από το κατάλυμά μας, “La Perla Suites”, βρίσκεται η παραλία Σπέλα, μια αμμουδερή παραλία, σχετικά οργανωμένη, ιδανική για παιδιά, με αρκετές επιλογές για καφέ, φαγητό και ποτό. Κατευθυνόμενοι νότια, η παραλία το Κλιμάκι είναι ένας μικρός απάνεμος κόλπος πολύ κοντά στο χωριό. Η παραλία είναι αμμουδερή, χωρίς να βαθαίνει απότομα, ενώ υπάρχει beach bar και ψαροταβέρνες. Επίσης κοντινή και ιδανική για οικογένειες με παιδιά είναι η παραλία Κακολίμανο, που είναι και καταφύγιο από του βορινούς ανέμους.

Στα 5 χιλιόμετρα από τους Αγίους Αποστόλους βρίσκεται η παραλία Χερόμυλος, με άμμο, βοτσαλάκια και άγρια ομορφιά, ακριβώς δίπλα από την δίδυμή της παραλία Στόμιο. Μην ξεχάσετε να περάσετε και απο τις παραλίες, Μάγειρας, Λιανή Άμμος, Γαρδός και Δαφνέζα. Τέλος, οι γνωστες παραλίες Κάλαμος και Κορασίδα βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση.

Πρόσβαση

Το “La Perla Suites”, χτισμένο μπροστά στη παραλία των Αγίων Αποστόλων, απέχει περίπου 2 ώρες οδικώς από το κέντρο της Αθήνας, μέσω Χαλκίδας. Η τοποθεσία του επιτρέπει κοντινές εξορμήσεις στην Κύμη ή την Κάρυστο.